Wat doen we?

Wat doen we?

Wij helpen ondernemers scherp te zijn op het realiseren van optimale resultaten. De ambities van onze klanten zijn altijd ons vertrekpunt. Klanten weten ons te vinden bij bedrijfseconomische, fiscale en juridische vragen, waarbij we ook de zorg uit handen nemen van de financiële administratie. Ons team van experts is verder uitgebreid met data-analisten (BI) en energie-adviseurs vanwege een groeiend aantal vragen van klanten op dit gebied. Dankzij ons uitgebreide netwerk is ook specialistische kennis op andere vakgebieden binnen handbereik.

Wij halen alles uit de kast om jou te voorzien van het juiste bedrijfsadvies. We benutten hierbij onze specialistische kennis vanuit diverse disciplines én onze brede ervaring met verschillende (agrarische) sectoren. Onze accountants en financieel adviseurs denken met je mee over hoe je de door jouw gewenste resultaten het beste kunt behalen. Dit doen zij steeds vaker samen met data-analisten (BI).

Heb je een fiscaal vraagstuk? Onze fiscalisten zijn spin in het web voor al jouw belasting gerelateerde vragen van aangifte tot advies. Onze juridische adviseurs hebben kennis van actuele Nederlandse en internationale wet- en regelgeving. Ze adviseren bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsuitbreiding, -overname, contracten, agrarisch recht, persoons- en familierecht. Onze energie-adviseurs helpen jou je bedrijf te verduurzamen en tegelijkertijd het beste rendement te halen uit de in- en verkoop van energie. Het kan daarbij gaan om WKK, biomassa, windparken en zonnepanelen. Aanvullende expertise nodig? Dankzij ons uitgebreide netwerk is dat altijd binnen handbereik.